fbpx
  • Λ. Κηφισίας 317 Β
  • 210-80.777.09
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Γιά παραγγελίες επικοινωνήστε στο 210-80.777.09
Εκκαθάριση Όλων

Οινοποιείο Μοσχόπολις

''
Δεν ορίστηκε εικόνα

Οινοποιείο Μοσχόπολις - Moschopolis 6

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ : Οινοποιείο Μοσχόπολις ΧΡΩΜΑ / ΤΥΠΟΣ ΟΙΝΟΥ : Λευκός / Ξηρός ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ : Ασύρτικο, Ξινόμαυρο ΠΕΡΙΟΧΗ / ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙ : Θεσσαλονίκη ΧΩΡΑ : ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ :14%Vol ΦΙΑΛΗ : 750 ml ΒΑΡΕΛΙ : ΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Το Ασύρτικο μεγαλώνει και ωριμάζει στον ξερικό, παραθαλάσσιο αμπελώνα της οικογένειας και την κατάλληλη στιγμή μαζεύεται με το χέρι. Το χαρμάνι συμπληρώνεται από 10% Ξινόμαυρο, το οποίο οινοποιείται με τη μέθοδο Blanc de Noir (λευκό από κόκκινο) και ακόμα και σε τόσο μικρή ποσότητα έρχεται και δίνει έναν υπέροχο φλοράλ και φυτικό χαρακτήρα στο κρασί. Έπειτα, το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες (για να δοθεί έμφαση στο terroir) σε καινούργια και παλιά γαλλικά δρύινα βαρέλια. Ωριμάζει εκεί για 6 μήνες και αυτό του δίνει και το όνομα του, 6. Το κρασί εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και προορίζεται για πολύχρονη παλαίωση.

Τιμή πώλησης: 18,35 €
Έκπτωση:
Ποσό ΦΠΑ:
Τιμή / Κιλά :
''

Οινοποιείο Μοσχόπολις - Moschopolis 24

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ : Οινοποιείο Μοσχόπολις ΧΡΩΜΑ / ΤΥΠΟΣ ΟΙΝΟΥ : Ερυθρός / Ξηρός ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ : Pinot Noir ΠΕΡΙΟΧΗ / ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙ : Καστοριά / Ursa Trail ΧΩΡΑ : ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ :14%Vol ΦΙΑΛΗ : 750 ml ΒΑΡΕΛΙ : ΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ένα μικρό αμπελοτόπι στην ορεινή Καστοριά, στην καρδιά της ζώνης Ursa Trail, σε υψόμετρο 950 μέτρων, με κλήματα Pinot Noir ηλικίας 15 ετών, δίνει το τέλεια ωριμασμένο φρούτο του. Ακολουθεί ζύμωση σε ανοξείδωτη δεξαμενή με γηγενείς ζύμες, όπως κάνει με όλα της τα κρασιά η οικογένεια Γερμάνη, μιας και έτσι φαίνεται το terroir στο κρασί. Ακολουθεί μακρά εκχύλιση για να πάρουν το χρώμα, τη δομή, τα αρώματα και τις τανίνες που θα αντέξουν στο χρόνο. Το κρασί μπαίνει σε πολύ παλιά μεγάλα βαρέλια για 12 μήνες. Στη συνέχεια, προστίθενται οινολάσπες Ασύρτικου και ωριμάζει με αυτές για άλλους 12 μήνες στο βαρέλι (σύνολο 24, όπως και το όνομα του). Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και με ελάχιστα θειώδη.

Τιμή πώλησης: 31,00 €
Έκπτωση:
Ποσό ΦΠΑ:
Τιμή / Κιλά :