fbpx
  • Λ. Κηφισίας 317 Β
  • 210-80.777.09
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Γιά παραγγελίες επικοινωνήστε στο 210-80.777.09
''

Κτήμα Κυρ-Γιάννη Παράγκα Ερυθρός

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ : Κτήμα Κυρ-Γιάννη ΧΡΩΜΑ / ΤΥΠΟΣ ΟΙΝΟΥ : Ερυθρός / Ξηρός ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ : Merlot 50%, Ξινόμαυρο 25%, Syrah 25% ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Π.Γ.Ε Μακεδονία ΠΕΡΙΟΧΗ / ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙ : Επιλεγμένοι αμπελώνες συνεργαζόμενων αμπελουργών της Βόρειας Ελλάδας ΧΩΡΑ : ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ : 13,5 % Vol ΦΙΑΛΗ : 750 ml ΒΑΡΕΛΙ : Οχι. ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Εφαρμόζεται προζυμωτική εκχύλιση στο σταφύλι, σε θερμοκρασία 12°C και παρουσία αδρανούς αερίου, η διάρκεια της οποίας κυμαίνεται από 2 έως 5 ημέρες ανάλογα με την ποιότητα της πρώτης ύλης. Η θερμοκρασία ζύμωσης είναι 20-22°C. Η ποιότητα της φαινολικής ωρίμανσης της πρώτης ύλης και κυρίως των γιγάρτων είναι αυτή που καθορίζει τη διάρκεια παραμονής του γλεύκους με τα στέμφυλα (όσο πιο ώριμη τόσο αυξάνεται η μακρόχρονη παραμονή). Προκειμένου να ισορροπηθεί η υψηλή οξύτητα του Ξινόμαυρου επιδιώκουμε την αύξηση της λιπαρότητας με την εκτέλεση batonnage των ελαφρών οινολασπών, με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα. Το χαρμάνι δεν υφίσταται εξέλιξη σε δρύινο βαρέλι, παρά μόνο σε δεξαμενές, όπου όμως στοχεύουμε στην αναπαραγωγή του περιβάλλοντος του βαρελιού μέσω της εφαρμογής μικροοξυγονώσεων. Η επιτέλεση της μηλογαλακτικής ζύμωσης γίνεται στο 100% του όγκου του χαρμανιού. Tο κρασί εμφιαλώνεται και ηρεμεί στη φιάλη για 1-2 μήνες.

Τιμή πώλησης: 9,60 €
Έκπτωση:
Ποσό ΦΠΑ:
Τιμή / Κιλά :
''

Κτήμα Κυρ-Γιάννη L’ Esprit du Lac

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ : Κτήμα Κυρ-Γιάννη ΧΡΩΜΑ / ΤΥΠΟΣ ΟΙΝΟΥ : Ροζέ / Ξηρός ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ : Ξινόμαυρο 100% ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΟΠ Αμύνταιο ΠΕΡΙΟΧΗ / ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙ : Αμπελώνες ηλικίας 60+ ετών ομάδας παραγωγών του Αγίου Παντελεήμονα στη ζώνη ΠΟΠ Αμύνταιο ΧΩΡΑ : ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ : 12,5 % Vol ΦΙΑΛΗ : 750 ml ΒΑΡΕΛΙ : Όχι ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Το γλεύκος προέρχεται από την αφαίμαξη των δεξαμενών Ξινόμαυρου που προορίζονται για την Καλή Ρίζα. Σταφύλια από παλαιά κλήματα 60-80 ετών. Οι επιλεγμένες ζύμες είναι αυτές που δίνουν ανθικό χαρακτήρα στη μύτη. Το κρασί διανύει περίοδο 4 μηνών με τακτικό batonnage (1-2 φορές την εβδομάδα) προκειμένου η λιπαρότητα να ισορροπήσει την αυξημένη οξύτητα. Η ζύμωση λαμβάνει χώρα σε χαμηλές θερμοκρασίες 17-19οC. Ωριμάζει 4 μήνες στη δεξαμενή με αναδεύσεις σε οινολάσπες

Τιμή πώλησης: 15,60 €
Έκπτωση:
Ποσό ΦΠΑ:
Τιμή / Κιλά :
121

Σύνθεση 00221 : Σαμπανιέρα δερμάτινη ναυτική

1 Φιάλη champagne Taittinger

Τιμή πώλησης: 211,50 €
Έκπτωση:
Ποσό ΦΠΑ:
Τιμή / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_: